ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στο όριο οι απλήρωτοι της Μίνωος

Κρίσιμος ο Σεπτέμβριος για την «Ελευθεροτυπία»

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα είναι κρίσιμο για την έκδοση της "Ελευθεροτυπίας".
Οι περίπου πενήντα (50) εναπομείναντες δημοσιογράφοι - απλήρωτοι συνολικά οκτώ (8) μήνες - θα περιμένουν έως τότε για να δουν αν θα υπάρξει επιτέλους ο επενδυτής που αναζητεί ο Χάρης Οικονομόπουλος και θα δώσει ανάσες ζωής στην εφημερίδα.
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αφορούν δύο διαφορετικούς επενδυτές.
Ο πρώτος ενδιαφέρεται κυρίως για το κτίριο. Το δεύτερο σχήμα συζητείται ότι ενδιαφέρεται και για τις εγκαταστάσεις και για την εφημερίδα. Ακούγονται τα ονόματα.. του Στράτου Χαϊδεμένου, που θα ήθελε το τυπογραφείο στο Κορωπί, του Πέτρου Τζαννετάκη και του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.
Ο διευθυντής της εφημερίδας Βαγγέλης Δεληπέτρος καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσει την εφημερίδα σε αξιοπρεπή επίπεδα και τους συντάκτες σε κατάσταση ψυχραιμίας. Αν έως τα μέσα Σεπτεμβρίου κανένα από τα σενάρια δεν επιβεβαιωθεί, τότε οι δημοσιογράφοι θα σταματήσουν πλέον να γράφουν, βάζοντας τέλος στην έκδοση της εφημερίδας για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια. (πηγή: media/Παραπολιτικά)
- anasigrotisi