ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Και οικονομική εφημερίδα από τον Γ. Κουρτάκη

** Στην έκδοση οικονομικής εφημερίδαςπροσανατολίζεται ο Γιάννης Κουρτάκης (Παραπολιτικά κλπ) προσθέτοντας ένα ακόμη Μέσο στον δημοσιογραφικό όμιλό του. Ο Κουρτάκης σκέφτεται να προχωρήσει στην έκδοση του οικονομικού φύλλου μέσα στον Οκτώβριο.
** Νέες δομικές αλλαγές στη διανομή του Τύπου αναμένονται έως το τέλος του έτους. Προβλέπεται η δημιουργία νέων σχημάτων, που θα αλλάξουν όλα τα στάδια της διανομής των εφημερίδων, γεγονός που θα προκαλέσει μαζικές απολύσεις στον χώρο και ταυτόχρονα θα ανεβάσει σημαντικά το κόστος των μικρών εντύπων.
** “Μαύρα σύννεφα” πάνω από τον Αθήνα 9,84 μέσα στον Αύγουστο. Αιτία, οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες πως ο σταθμός θα πουληθεί επειδή αυτό θέλει η «τρόικα». Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την απορία πώς είναι δυνατόν να έχει ..   ασχοληθεί η «τρόικα» ειδικά με τον Αθήνα 9,84, αλλά δεν παίρνουν επίσημη απάντηση.
** Με οριακή διαφορά από τον Alpha, ο ΑΝΤ1 επανέκτησε τη δεύτερη θέση την περασμένη εβδομάδα, ενώ πρώτο παραμένει σταθερά το Mega, αποδεικνύοντας την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για ελληνικές σειρές. Πτώση κατέγραψε ο ΣΚΑΪ, που βρέθηκε πάλι πίσω από το Star.
** Ο Φώτης Καφαράκης αναλαμβάνει την ευθύνη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, μετά την παραίτηση της Κικής Αγγελοπούλου, η οποία προήλθε από το φιάσκο του διαγωνισμού των προσλήψεων στην εταιρεία. Οι αντιδράσεις στο Ραδιομέγαρο, από την επιλογή των προσώπων, με τη συγκεκριμένη διαδικασία, συνεχίζονται.
- πηγή: Τυπολογίες