ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Που το πάει ο Παναγιωτάκης με το Action 24;

Δυναμική επανεμφάνιση, με ρόλο στα πολιτικά δρώμενα ετοιμάζεται να κάνει από τον Σεπτέμβριο το περιφερειακό κανάλι Action 24, ιδιοκτησίας Διονύση Παναγιωτάκη, φίλου του αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου. Ο Παναγιωτάκης επιδιώκει να δημιουργήσει έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό τον οποίο θα στελεχώσει, με «βαριά» τηλεοπτικά ονόματα.
Ετσι μετά την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος του καναλιού από τον («δεξιό») Γιώργο Κουβαρά, το κομμάτι της ενημέρωσης ανέλαβε ως διευθυντής σύνταξης ο Γιώργος Λαμπράκος γνωστός από την θητεία του σε ΕΡΤ και ΣΚΑΙ. Σύμβουλος ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Γιάννης Πολίτης που θα έχει και ρόλο σχολιαστή.
Με επιτελικό -συμβουλευτικό- ρόλο παραμένει στο Action 24, ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος που θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν την επιτυχημένη εκπομπή του «Επόμενη Μέρα».
Την ίδια ώρα ο πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφος επί χρόνια στο Mega, Αντώνης..  Λιάρος, φέρεται να οδεύει προς το Action 24 μετά από συμφωνία Παναγιωτάκη - Βενιζέλου. Ο δημοσιογράφος που διατέλεσε και σύμβουλος της ΕΡΤ, την περίοδο της τρικομματικής κυβέρνησης θα παρουσιάζει μαζί με τον έτερο Καππαδόκη, Βαγγέλη Γιακουμή, πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.
Στο δυναμικό του Action 24 έχει γραφεί ότι θα προστεθεί κι ο άστεγος τηλεοπτικά Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ κάποιοι επιμένουν ότι η Ολγα Τρέμη θα αναλάβει την παρουσίαση του (όποιου) δελτίου ειδήσεων παρά το ότι υπάρχουν διαρροές ότι η αγαπημένη του Μπόμπολα θα παραμείνει στο Μega με εβδομαδιαία εκπομπή.
Πάντως πέρα από τις νέες συνεργασίες στο Action24 υπάρχουν και αποχωρήσεις. Από τον τηλεοπτικό σταθμό έφυγε ο Βασίλης Ταλαμάγκας, ο οποίος ετοιμάζει την επανέκδοση του περιοδικού «Fantomas» όπου θα γράφουν πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι.

Υ.Γ1 Το ερώτημα που προκύπτει είναι ότι τόσες πολλές συνεργασίες για το Action 24, έχουν κόστος
και απαιτούν και την ανάλογη οικονομική επιφάνεια. Και δικαίως όλο αυτό το άνοιγμα κάνει πολλούς να αναρωτηθούν: Πόθεν; Εκτός και εάν οι (πρώην) φίρμες της δημοσιογραφίας δουλεύουν μόνο για την τηλεοπτική δόξα έστω κι αν τους την εξασφαλίζει ένα περιφερειακό κανάλι...
*Στη φωτογραφία ο Δ. Παναγιωτάκης με τη σύζυγό του Ελένη Κούρκουλα (ηθοποιό και πρ. βουλευτή του ΠαΣοΚ) και τη φίλη τους Μαριάννα Λάτση