ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Στο Χολαργό η πολιτική κηδεία του Κώστα Κάρη

Στο Νεκροταφείο Χολαργού στις 6 μ.μ. θα γίνει σήμερα (Τρίτη, 29 Ιουλίου) η πολιτική κηδεία του δημοσιογράφου Κώστα Κάρη που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 60 ετών.
Ο Κώστας Κάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική του Ε.Μ.Π., περίοδο κατά την οποία οργανώθηκε και αγωνίστηκε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα. Υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτερικού, της Ε.ΑΡ. και του ΣΥΝ, ενώ συμμετείχε και στην ίδρυση της ΔΗΜ.ΑΡ., στην οποία ήταν μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής. Διετέλεσε περισσότερο από 25 χρόνια διευθυντικό στέλεχος, υπεύθυνος του πολιτικού..   ρεπορτάζ και διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε  η ΕΣΗΕΑ, αναφέροντας: «Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά έναν ακόμη καλό συνάδελφο, ο οποίος συνέδεσε τη ζωή του με το κίνημα της Αριστεράς και αγωνίστηκε με πάθος μέσα από τη δημοσιογραφία για τα ιδανικά του»
Τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κώστα Κάρη, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, εκφράζει ο Φώτης Κουβέλης: «Θα μας λείψει το ανήσυχο πνεύμα του, οι πολιτικές του ικανότητες, η ανιδιοτέλειά του, η συνέπεια στις αρχές του, η πίστη στις ιδέες του, το ήθος του. Η Ανανεωτική Αριστερά έχει φτωχύνει από το θάνατο του Κώστα Κάρη. Στην οικογένειά του, την Αλίκη και τα παιδιά τους, Φανή και Αγάθη, τα θερμά μου συλλυπητήρια κι ας γνωρίζουν καλά πως θα θυμόμαστε πάντα τον Κώστα με βαθιά εκτίμηση και αγάπη, γιατί ήμασταν τυχεροί που τον γνωρίσαμε και ζήσαμε μαζί του».