ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι χρυσαυγίτες στοχοποιούν τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Στις ανακρίτριες που ερευνούν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσαν οι φωτογράφοι που δέχθηκαν επίθεση από μέλη του ναζιστικού κόμματος έξω από το Εφετείο την περασμένη Παρασκευή κατά τη μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου στο ανακριτικό γραφείο.
Οι δύο φωτορεπόρτερ είχαν τραυματιστεί σοβαρά και  ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Κατάθεση έδωσαν στις ανακρίτριες και δυο αυτόπτες μάρτυρες καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος (φωτογραφία) που ανέφερε ότι προσκόμισε φάκελο με επιπλέον στοιχεία για περιστατικά με επιθέσεις χρυσαυγιτών προς τους λειτουργούς του Τύπου.
Ο Μ. Λώλος κατήγγειλε και άλλα περιστατικά με απειλές και βιντεοσκοπήσεις φωτορεπόρτερ.. από οπαδούς της Χρυσής Αυγής αλλά και στοχοποίηση των φωτογράφων που αποδεικνύουν ότι οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ έχουν στοχοποιηθεί από τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης. Τέλος, έκανε λόγο για «παρουσία-απουσία» της αστυνομίας που όπως υποστήριξε, παραμένει απαθής σε τέτοιου είδους γεγονότα.