ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Χρυσαυγίτες χτύπησαν φωτορεπόρτερ στο Εφετείο

 Η ναζιστική βία δεν τρομάζει τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση

Αγρια επίθεση δέχθηκαν δύο φωτορεπόρτερ από νεοναζιστές, οπαδούς της Χρυσής Αυγής, έξω από το Εφετείο την ώρα της μεταφοράς του Νίκου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών του κόμματος Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθούν.
Οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές κατά των φωτογράφων, με τους τελευταίους να καταγγέλουνότι οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί δεν επενέβησαν για να τους βοηθήσουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ καταδικάζει τις τραμπούκικες και απρόκλητες επιθέσεις των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής σε φωτορεπόρτερ και απαιτεί από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να..
ληφθούν επιτέλους μέτρα προστασίας των ανθρώπων του Τύπου από τους χρυσαυγίτες τραμπούκους. Ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς να τους τρομάζουν τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες αποκαλύπτουν την εγκληματική νοοτροπία και δράση των συγκεκριμένων προσώπων.