ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τα δύο διαζύγια του Πέτρου Κωστόπουλου

Σε άψογο χολιγουντιανό στιλ, ο τίτλος μιας φανταστικής ταινίας γύρω από το τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στη ζωή του θα μπορούσε να είναι «Τα Δύο Διαζύγια του Πέτρου Κωστόπουλου». Πραγματικά, έως μερικές ώρες πριν ρίξει την βόμβα που αιφνιδίασε τον ελληνικό μιντιακό κόσμο με την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του με τη Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος απασχολούσε τα ΜΜΕ μόνο εξαιτίας του επαγγελματικού του διαζυγίου από το «Πρωινό mou» του Mega.
Πάντα αμφιλεγόμενος αλλά και πάντα πρωταγωνιστής, ο πρώην μεγαλοεκδότης και ευαγγελιστής της υλιστικής ευζωίας (ή του λεγόμενου «lifestyle») κατάφερε να γίνει για άλλη μια φορά ο ίδιος θέμα με τις επιλογές του: Το τέλος της σταδιοδρομίας του ως παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ήταν το ίδιο επεισοδιακό με την έναρξή της.
Στον κατάλογο με τις μομφές που θα μπορούσε κάποιος κακοπροαίρετος να εξαπολύσει εναντίον ..
του Πέτρου Κωστόπουλου σίγουρα δεν περιλαμβάνεται η έλλειψη φαντασίας στην επινόηση κάπως μελοδραματικών εκφράσεων. Για παράδειγμα, εκείνη την αποφράδα ημέρα του 2012, οπότε ανακοίνωνε στους υπαλλήλους του την οριστική κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ, είχε πει: «Μη ρωτάτε για μένα, θα με κυνηγάνε μέχρι να πατήσω μαύρο χιόνι».
Σε μια πολύ λιγότερο θλιβερή διάθεση, με περισσότερο άχτι παρά απόγνωση, ο Πέτρος Κωστόπουλος προ ολίγων ημερών δήλωσε ότι «θέλω να κάνω τηλεόραση, εάν μου τύχει - αλλά μπορεί και να μη μου τύχει και να πάω στον τηλεοπτικό ΟΑΕΔ».
- διαβάστε το εκτενές ρεπορτάζ του Βασίλη Τσακίρογλου ΕΔΩ