ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αθανασίου: «Αθλιότητες» τα όσα γράφει ο Βαξεβάνης

Οι καταγγελίες του Hot Doc για το πόθεν έσχες και τι απαντάει ο υπουργός Δικαιοσύνης

Σε μία σοβαρή καταγγελία που κάνει λόγο για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες  του υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην αεροπαγίτη Χαράλαμπου Αθανασίου προχωρά το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη, HOT DOC. Στην καταγγελία προχωρά το περιοδικό  ύστερα από επιστολή που έφτασε στην κατοχή  της  ερευνητικής του ομάδας. Η ίδια επιστολή, όπως αναφέρει το περιοδικό, έφτασε το 2008 στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά μπήκε στο συρτάρι και έκλεισε δίχως έλεγχο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, «ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει αποκρύψει από το πόθεν έσχες του, 282 τ.μ. διαμερίσματος, δηλώνοντας μόλις 350 τ.μ. Έχει οικοδομήσει την πυλωτή του σπιτιού του» και,  όπως γράφει το Hot Doc,  «στο όνομα των παιδιών του εμφανίζονται ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, την εποχή που δεν είχαν εισοδήματα  αφού ήταν φοιτητές».
Από την πλευρά του  ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ανακοίνωσε, από το βήμα..
της Βουλής, την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αφορμή τις «αθλιότητες», όπως είπε, του  Hot Doc και του Κ. Βαξεβάνη.
Την αφορμή για να έλθει το δημοσίευμα στη Βουλή, έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, τονίζοντας ότι «ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων που έχουν βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας».
«Για το ΗΟΤ DOC, για τον κύριο Βαξεβάνη και τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω» σχολίασε ο Χαρ. Αθανασίου συμπληρώνοντας: «Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ επανάληψη».