ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Να εκδότες, να μάλαμα

Διαλύθηκε το ΔΣ του Ελεύθερου Τύπου - Σε ομηρεία οι εργαζόμενοι λόγω της κοκορομαχίας Σκαναβή και Μπενέκου

Οι Σκαναβής-Μπενέκος τα κατάφεραν. Απειλούν να ρίξουν τον"Ελεύθερο Τυπο" στα βράχια κατηγορώντας ο ένας τον άλλο με βαρύτατες εκφράσεις. Στα εξώδικα, μέρος των οποίων δημοσιοποιούμε, αποκαλύπτεται ο κατήφορος στις σχέσεις των δυο μετόχων της εκδοτικής εταιρείας που μέσα σε λίγα χρόνια πήραν έναν πετυχημένο τίτλο και με την πολιτική τους τον καταστρέφουν.
Ο Δημήτρης Μπενέκος κατηγορεί τον Αλέξη Σκαναβή και τούμπαλιν. Μετά την ανταλλαγή των εξωδίκων, οι δυο τους, όπως μαθαίνουμε, συναντήθηκαν και συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε όλα και έτσι διέλυσαν το μαγαζί.
Το ΔΣ της εταιρείας του "Ελεύθερου Τύπου" δεν υπάρχει πια! Στη "γενική συνέλευση" των μετόχων..  που συγκλήθηκε, διαλύθηκε το ΔΣ της εταιρείας και θα διοριστεί άλλο από το πρωτοδικείο. Μέχρι τότε βέβαια θα περάσει αρκετό διάστημα, σίγουρα  Οι εργαζόμενοι βρίσκονται κυριολεκτικά σε "ομηρεία".
Οι δυο διαφωνούντες εκδότες μέσα στην ανταλλαγή των πυρών, συμφώνησαν σε κάτι. Ότι δεν μπορούν να πληρώσουν μισθούς! Και ήδη χρωστάνε δυό μισθούς, κυριακάτικα, κ.λ.π.
O Δ. Μπενέκος στην εξώδικη επιστολή του προς τον Αλ. Σκαναβή τον κατηγορεί πως απαξίωσε και ευτέλισε τις δυο ιστορικές εφημερίδες και περιέφερε δημόσια την αναζήτηση "στρατηγικού επενδυτή", στήνοντας μια κακή θεατρική παράσταση, προτείνοντας την "ενοικίαση"-"εκχώρηση" των τίτλων σε άλλο δημοσιογραφικό συγκρότημα.
Το εξώδικο του Δ. Μπενέκου περιγράφει μια απίστευτη εικόνα διοίκησης και διαχείρισης μιας μεγάλης εφημερίδας, αυτής του "Ελεύθερου Τύπου", η οποία κινδυνεύει πλέον να χαθεί εξαιτίας των χειρισμών των δυο συνεκδοτών.
- δείτε και τα εξώδικα στο greektv-com