ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αχ, ρε Πέτρο!

«Ο Πέτρος είναι βάρβαρος, πόση υπομονή κάνει η Τζένη μαζί του»...

Το αίμα του πίσω παίρνει ο Αρης Καβατζίκης που είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί τον Μάιο από το Πρωινό του Μega εξ αιτίας της «σατράπικης και μπρουτάλ - ακραίας συμπεριφοράς του άξεστου Βολιώτη», Πέτρου Κωστόπουλου.
Τότε όπως είπαν «ο Καβατζίκης δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο τα χυδαία σχόλια του Κωστόπουλου» σε βάρος του, τόσο κατα την διάρκεια αλλά κυρίως στα διαλείμματα και παρασκήνια της εκπομπής.
Τώρα ο Αρης Καβατζίκης ξεπροστιάζει με έξυπνο τρόπο τον Κωστόπουλο και παίρνει την εκδίκησή του. Εκμεταλλευόμενος τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του ζεύγους και την καλή σχέση που είχε με την Μπαλατσινού (έκαναν τα παράπονά τους ο ένας στον άλλον για τον δυνάστη Πέτρο) ο Καβατζίκης με έξυπνο τρόπο «ξεκατινιάζει» τον Κωστόπουλο...
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στο περιοδικό People όπου τυγχάνει να είναι κι αρχισυντάκτης ..  
αποκαλύπτει μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του ζεύγους:
"Η πρώτη μεγάλη εξομολόγηση έγινε μπροστά στο αναμμένο τζάκι στη χιονισμένη Μακρινίτσα, τα περασμένα Χριστούγεννα. Ήμασταν οι δυο μας. Η Τζένη, κανονικός άνθρωπος, μου έλεγε πως λατρεύει τον Πέτρο, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν πλέον μαζί, ως ζευγάρι. Έλεγε πως ο Πέτρος θα ήταν πιο ευτυχισμένος χωρίς δεσμεύσεις. Να νιώθει ελεύθερος, να ταξιδεύει μόνος, να εμπνέεται, να δημιουργεί.
Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Πέτρος είχε βρει ένα διαμέρισμα στη Φιλοθέη, κοντά στο οικογενειακό τους σπίτι. Έπρεπε σιγά σιγά να συνηθίζουν –τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά– στις νέες συνθήκες.
 Ήταν λίγο πριν από το Πάσχα που η Τζένη ήθελε να αποχωρήσει από την εκπομπή, νιώθοντας ότι δεν κάνει καλό στον Πέτρο, αλλά ούτε στον εαυτό της μένοντας στο Πρωινό mou. Πείστηκε να κάνει υπομονή. Να μην τινάξει τα πάντα στον αέρα.
Ο Πέτρος, από την άλλη, όσες φορές βρεθήκαμε οι δυο μας, ήθελε να με πείσει πως ήταν πολύ ενοχλητική η καραμέλα «ο Πέτρος είναι βάρβαρος, πόση υπομονή κάνει η Τζένη μαζί του». Και φυσικά, τον ενοχλούσε το ίδιο και η άλλη τσίχλα: «Πόσο τυχερός ο Πέτρος που έχει την Τζένη». Και σαν μικρό παιδί παραπονιάρικο, με ρωτούσε με βλέμμα έκπληκτο: «Δηλαδή, τι, η Τζένη δεν είναι τυχερή που έχει εμένα;».
 Αχ, ρε Πέτρο! Από εκεί που μπορείς να γίνεις ο μεγαλύτερος δυνάστης, ξαφνικά μετατρέπεσαι σε ένα γλυκό έφηβο. Και πράγματι, τον ενοχλούσε όταν –ιδιωτικά ή δημόσια– του έλεγαν ότι η γυναίκα του είναι ηρωίδα που τον αντέχει και μένει μαζί του.