ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Φυντανίδης, το «ΕpsilonTV» και οι φήμες περί πώλησής του

Πως απαντάει η εταιρεία και τι σχεδιάζει για τη νέα σεζόν

Διαψεύδονται τα περί ενδεχόμενης πώλησης του πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού «ΕpsilonTV» (πρώην 902 του ΚΚΕ). Η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια του καναλιού και στην οποία ο ιστορικός διευθυντής της παλιάς «Ελευθεροτυπίας», Σεραφείμ Φυντανίδης, εμφανίζεται  να κατέχει το σύνολο σχεδόν των μετοχών, έβγαλε σχετική ανακοίνωση. Η εταιρεία  αναφέρει:
"Επειδή το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ασαφείς, ανούσιες και ανυπόστατες φήμες και.. δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ενδεχόμενη πώληση της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ Α.Ε ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού “EPSILONTV” , σας ενημερώνουμε ότι τα ως άνω ότι είναι παντελώς ανακριβή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα «σχέδιο πώλησης» όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα και φήμες, αλλά σας ενημερώνει ότι υπάρχουν πολλά σχέδια για καινούργιες εκπομπές με πρόσωπα γνωστά και με πολύχρονη παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ώστε να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά τουEPSILONTV."