ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Μέτωπο από Καμμένο για τις ερχόμενες εκλογές!..

Προσκλητήριο συστράτευσης όλων των  αντιμνημονιακών δυνάμεων, που -διατηρώντας την αυτονομία τους- θα ενωθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές απευθύνει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.). Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ΧΩΝΙ, πρότεινε στην εφημερίδα «να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία διαλόγου για τη δημιουργία ενός πατριωτικού, δημοκρατικού, αντιμνημονιακού μετώπου».
Το προσκλητήριο στοχεύει, λέει, να συγκεντρώσει τις ευρύτερες δυνατές δυνάμεις -και όχι, αποκλειστικά, του κεντροδεξιού χώρου- «ώστε να εκλεγούν οι βουλευτές που θα δώσουν την επόμενη κυβερνητική λύση, αποκαθιστώντας τις δημοκρατικές αρχές και ορθώνοντας.. το ανάστημα απέναντι στους δανειστές και τα μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού».
«Το μέτωπο πρέπει να προκύψει άμεσα, διότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή.
Το μέτωπο πρέπει να προκύψει μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο. Ο διάλογος αυτός δεν μπορεί να είναι ούτε κρυφός, ούτε κάτω από το τραπέζι, ούτε εν αγνοία του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό απευθύνω το προσκλητήριο μέσα από Το ΧΩΝΙ.
»Και ζητώ από Το ΧΩΝΙ, την εφημερίδα που έχει κρατήσει μια σταθερή και δίκαιη αντιμνημονιακή στάση απέναντι σε όλα αυτά τα κινήματα, να πάρει την πρωτοβουλία για έναν ανοιχτό πολιτικό διάλογο που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη δημοκρατική συμφωνία για τη δημιουργία αυτού του μεγάλου μετώπου», τονίζει ο Π. Καμμένος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ.