ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τέλος εποχής για τους Τριανταφυλλόπουλους

Του κακοφάνηκε μάλλον του Μάκη - Ζούγκλα- Τριανταφυλλόπουλου το άγριο «κράξιμο» που έφαγε για το θέμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τώρα τα έβαλε και με την ΕΣΗΕΑ που τον παραπέμπει στο Πειθαρχικό. Μάλιστα ευρισκόμενος προφανώς σε σύγχυση επικαλείται το γεγονός ότι η Ενωση των δημοσιογράφων τα βάζει, λέει, με ένα μέσο από το οποίο ζουν εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι!..  Επίσης προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρει με περισσό θράσος ότι είναι... αντιδεοντολογικό το ότι η ΕΣΗΕΑ έβγαλε καταδικαστική απόφαση, πριν ακούσει την άποψη και τη θέση του Δημοσιογράφου που ευθύνεται για το (σ.σ. κατάπτυστο) δημοσίευμα... Ο Δημοσιογράφος φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι  οι έχει τελειώσει η εποχή του κίτρινου τύπου και της δημοσιογραφίας της ζούγκλας και της κλειδαρότρυπας... Το δυστύχημα για τον Μάκη και το ευτύχημα για τους υπόλοιπους, είναι ότι του έχουν κόψει (πριν από τις εκλογές του Μαίου) και τις εκπομπές που περιέφερε σε διάφορα περιφερειακά-περιθωριακά κανάλια...
Ας δούμε όμως τι αναφέρει ο Μάκης:..
"Το έκανε πάλι το θαύμα της η EΣΗΕΑ
Η Ένωση Συντακτών έσπευσε να πάρει θέση για την υπόθεση Σακελλαρίδη που αποκάλυψε το zougla.gr.
Τεράστια είδηση εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία χρόνια, για πολύ σοβαρές υποθέσεις που αφορούν σε προβλήματα του κλάδου, έχει χάσει την φωνή της.
Το ακατανόητο είναι ότι επιτίθεται εναντίον ενός Μέσου από το οποίο ζουν εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι. Το αντιδεοντολογικό είναι ότι έβγαλε καταδικαστική απόφαση, πριν ακούσει την άποψη και τη θέση του δημοσιογράφου που ευθύνεται για το δημοσίευμα.
Φυσιολογικά πράγματα εάν σκεφθεί κανείς, ότι η πλειοψηφία των πειθαρχικών της συμβουλίων, αποτελείται από πειθαρχημένους οπαδούς του Σύριζα.
Συγχαρητήρια κύριοι συνδικαλιστές της άφωνης δημοσιογραφίας…"