ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Οι αδελφές Τατά

Επειδή ζούμε σε ένα κράτος δικαίου και ισονομίας, οι αδελφές Τεγοπούλου (καμία σχέση με τις αδελφές Τατά από το Λαγκαδά, που «αγαπήσαν τον Θωμά και πεθάναν στον καυγά, ποια θα πάρει τον Θωμά») μπορούν να διάγουν βίο ευχάριστο. Επίσης, ο δικηγόρος κ. Χάρης Οικονομόπουλος μπορεί να εμφανίζεται στα τηλεοπτικά πάνελ ως «εκδότης Ελευθεροτυπίας», όχι της πρώτης βέβαια που έχει κλείσει προ πολλού (της πρώτης και πραγματικής όπως ισχυρίζονται κάποιοι), αλλά αυτής, της «νέας εποχής», αυτής που κυκλοφορεί εδώ και ενάμιση χρόνο.
Η πτώχευση βέβαια της Χ. Κ. Τεγόπουλος που οδηγεί σε απόγνωση εκατοντάδες εργαζόμενους της..  (παλιάς) «Ελευθεροτυπίας» δεν επηρεάζει, όπως φαίνεται, την έκδοση της (νέας) «Ελευθεροτυπίας» μέσω της εταιρείας «Τρίτη Οψη». Η εφημερίδα θα συνεχίσει να «εκδίδεται» κανονικά από τους δημοσιογράφους της, τους νεότερους αλλά και ορισμένους… παλιούς, κάποιους δηλαδή που συμμετείχαν και στην προηγούμενη έκδοση και οι οποίοι, με τη σειρά τους, χάνουν (λόγω πτώχευσης!) δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Σημεία των καιρών.
Επίσης οι εργαζόμενοι, σε συνέλευση τους, αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την Πέμπτη μια και παραμένουν απλήρωτοι από τον κ. Οικονομόπουλο, τον δικηγόρο παύλα εκδότη που πούλαγε πνεύμα και ηθική (α λα Βασίλη Αυλωνίτη) στην εκπομπή τού enikos, τη Δευτέρα το βράδυ, στο Star. Εν κατακλείδι, η σύνδικος που ορίστηκε από το δικαστήριο πρόλαβε και διορίστηκε αλλού, οπότε το δικαστήριο πρέπει να ορίσει καινούργιον, τώρα. Καλό Σεπτέμβρη, που λένε και οι χειμερινοί κινηματογράφοι.
ΔΗΜ.ΚΑΝ. (efsyn.gr)