ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ThePressProject: Εκλογές με την πραγματική τους σημασία

Από την Πέμπτη 15 Μαΐου και μέχρι το βράδυ τον Ευρωεκλογών το ThePressProject θα μεταδώσει όλες τις εξελίξεις των εκλογών «με την πραγματική τους σημασία».
Με ένα μεγάλο αφιέρωμα, συνεχόμενη ροή ειδήσεων, ειδικές ραδιοφωνικές εκπομπές, ζωντανή ροή αποτελεσμάτων για την Αυτοδιοίκηση, τις Ευρωεκλογές της Ελλάδας αλλά και τα αποτελέσματα όλης της Ευρώπης.
Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα www.thepressproject.gr/ekloges οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή ζωντανής μετάδοσης, στο Live Blogging των εκλογών, σε αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις,
αναλύσεις και video. Το ραδιοφωνικό web radio του TPP θα μεταδοθεί και στην περιφέρεια μέσω..  συνεργαζόμενων σταθμών στα FM.
Πρόγραμμα έκτακτων εκπομπών / αφιερωμάτων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές:
Παρασκευή 16 Μαΐου
» 19:00 – 20:00: RADIO >  «Εκλογές με την πραγματική τους σημασία» Με τον Γεράσιμο Λιβιτσάνο.
» 20:00 – 21:00: RADIO >  «Προεκλογική σαΐτα» Με την Λαμπρινή Θωμά.
» 21:00 – 22:00: RADIO >  «Εκλογές & Media» Με τους Κώστα Εφήμερο  και Νίκο Μιχαλίτση. 

Σάββατο 17 Μαΐου
» 19:00 – 21:00: WEB TV - Livestreaming>  Προβολή της θεατρικής παράστασης «Χαλασοχώρηδες» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Το δραματοποιημένο διήγημα του Παπαδιαμάντη που δεν πρέπει να χάσει κανείς πριν πάει να ψηφίσει την Κυριακή. (https://www.youtube.com/watch?v=tBSf9J4B0gs) σε
σκηνοθεσία  Κ. Παπακωνσταντίνου. Ερμηνεύουν: Ελ. Βλάχος, Π. Εμμανουηλίδης, Θ. Θεοδωρίδης. Σκην.-κοστ.: Λ. Κοντογιώργη. Μουσ.: Θ. Οικονόμου.

Κυριακή 18 Μαΐου
» 17:00 – 01:00: RADIO >  «Ραδιομαραθώνιος» Η Βασιλική Σιούτη και ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος παρουσιάζουν μαζί με καλεσμένους την εξέλιξη της εκλογικής βραδιάς, συζητάνε για τα αποτελέσματα, το μήνυμα των εκλογών και την επόμενη ημέρα.