ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Από τη Δευτέρα ξεκινά η (διευρυμένη) συνεργασία της Ακριβοπούλου με το Real Group

Αποχώρησε κι ο Δ. Στεφόπουλος από τον ΣΚΑΪ

Τελικά όλος ο ΣΚΑΪ μετακομίζει στον όμιλο του Νίκου Χατζηνικολάου (και του Α. Κουρή). Ο Γιάννης Αλαφούζος με τους χειρισμούς του ενίσχυσε το ανταγωνιστικό του Real Group είτε απολύοντας είτε παροπλίζοντας αξιόλογα στελέχη, δημοσιογράφους και παραγωγούς (Ελληνοφρένεια, Κουφόπουλος κλπ). Oι περισσότεροι βρήκαν φιλόξενη στέγη στον Xατζηνικολάου και απογείωσαν τον Real fm. Ανάμεσα σε αυτούς και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου που παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα «για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού», στέλνοντας επιστολή προς τον Γ. Αλαφούζο (εδώ).
Η Ακριβοπούλου μετά και τις επαφές που είχε με τον Ν. Χατζηνικολάου και κυρίως με τον διευθυντή του real fm  Χρήστο Μπάρλα, συμφώνησε για..
μια διευρυμένη συνεργασία με το REAL group. Σχετική ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει σχετικά:
«Στην οικογένεια του Real Group καλωσορίζουμε από τη Δευτέρα 12 Μαΐου την καταξιωμένη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Η δημοσιογράφος με την αιχμηρή πένα και την ανεξάρτητη φωνή που διακρίνεται για το ήθος, την αξιοπρέπεια, τον επαγγελματισμό και την δυναμικότητάς της, εντάσσεται στο δυναμικό του Real Group σε ένα πλαίσιο διευρυμένης συνεργασίας.»
Την ίδια ωρα - όπως γραφει το enimerosi24- συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΣΚΑΙ λόγω του κακού κλίματος στο «μαγαζί»… Σειρά σήμερα είχε ο καλός ρεπόρτερ του σταθμού Δημήτρης Στεφόπουλος που είχε καλύψει πρόσφατα τους σεισμούς της Κεφαλονιάς.