ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το Ε.ΠΑ.Μ. καταδικάζει την φασιστική προβοκάτσια στην Οδησσό

 Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Το αληθινό αποτροπιαστικό πρόσωπο του φασισμού αντίκρυσαν οι κάτοικοι της Οδησσού τα τελευταία 24ωρα, με την ανελέητη σφαγή δεκάδων συνανθρώπων μας. Τα αιμοσταγή νεοναζιστικά κτήνη, που δρουν με τις «ευλογίες» και τη χρηματοδότηση της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, συνεπικουρούμενοι από νατοϊκούς μισθοφόρους, εγκλώβισαν στο Κτίριο των Συνδικάτων ομάδα αντιφρονούντων και με βόμβες μολότοφ προκάλεσαν πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί 40 περίπου άνθρωποι. Ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι.. νεκροί από τους σποραδικούς πυροβολισμούς στο δρόμο, κατά την εξέλιξη  αυτής της καλοστημένης προβoκάτσιας.
Από την πρώτη στιγμή, είχαμε καταγγείλλει την επιχείρηση κατάλυσης ενός ανεξάρτητου κράτους μέλους του ΟΗΕ από τη φασιστική ακροδεξιά και τη στοχευμένη προσπάθεια των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προεξάρχουσας της Γερμανίας, να μετατρέψουν την Ουκρανία σε πεδίο εμφύλιας σύρραξης και εν τέλει σε προτεκτοράτο.
Ο διακαής πόθος, κυρίως της Γερμανίας, να μετατρέπει κυρίαρχα κράτη σε προτεκτοράτα ισοπεδώνοντας κάθε έννοια δικαίου, προϊδεάζει και για το τι μέλει γενέσθει στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Δεν υπάρχει πλέον καμια αμφιβολία, ότι μεταμορφώνεται σε μηχανισμό «καθαρόαιμης» ανοικτής δικτατορίας οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, χιτλετικού τύπου. Αυτό ακριβώς το σχέδιο των συνεχιστών του ναζισμού υποκρύπτει η εξελισσόμενη ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης, η τραπεζική ενοποίηση, το δημοσιονομικό σύμφωνο και οι λοιπές δράσεις για την ολοκλήρωση του... «ευρωπαϊκού οικοδομήματος».
Αυτό το φασιστικό εξάμβλωμα πρέπει να διαλυθεί το ταχύτερο δυνατό και στη θέση του να ανοικοδομηθεί μια Ευρώπη ανεξάρτητων και κυρίαρχων εθνών - κρατών. Μια Ευρώπη ελεύθερων και αυτοδιατηθέμενων λαών, που θα βιώνουν τις αρχές και τις αξίες μιας πραγματικής δημοκρατίας και θα οικοδομούν βήμα – βήμα σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους. Οι λαοί μπορούν να είναι ενωμέμοι μόνον όταν είναι ελεύθεροι. Οταν είναι δούλοι, η ενότητα αφορά μόνον στους δυνάστες τους!
Βάσει αυτής της λογικής οι πολίτες θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες των επερχόμενων Ευρωεκλογών και να κάνουν το επόμενο βήμα, δίνοντας ένα ηχηρό ράπισμα στους υποτελείς της ληστοσυμμορίας που απεργάζεται την πλήρη διάλυση των ευρωπαϊκών καρατών και την απόλυτη εξαθλίωση και δουλοποίηση των λαών.
Αθήνα 3 Μαΐου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ενιαίου ΠαλλαΙκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)