ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Με διπλή «ταυτότητα» τα ΝΕΑ

Το έλεγε και το ξαναέλεγε δίνοντας "γραμμή", ο νέος διευθυντής της εφημερίδας Τα ΝΕΑ χθες στα κανάλια που είχαν μαζί του ζωντανές συνδέσεις: «Νίκη χωρίς ανατροπή»... Το επισήμαναν οι zoornalistas (εδώ) και ο Δημήτρης Κ. Μητρόπουλος το έκανε και πρωτοσέλιδο τίτλο στα ΝΕΑ στην επίσημη πρεμιέρα  του ως διευθυντής στον  4ο όροφο της Μιχαλακοπούλου.
Και λέμε επίσημη γιατί άλλαξε και η «ταυτότητα» της εφημερίδας, η οποία «θάφτηκε» και συρρικνώθηκε κατά πολύ, με τα ονόματα να μπαίνουν στην 2 σελίδα σε ένα μικρό μονόστηλο πλαίσιο, αριστερά κάτω και με το όνομα  του Ψυχάρη (φυσικά) να δεσπόζει. Η νέα ταυτότητα των ΝΕΩΝ έχει ως εξής:..
Εκδότης
Σταύρος Π. Ψυχάρης
Διευθυντής
Δημ. Κ. Μητρόπουλος
Αναπληρωτής Διευθυντής
Στεφ. Στ. Τζανάκης
Αρχισυντάκτης Εκδοσης
Ευαγγ. Στ. Λαλιούτης
Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι σε ένα άλλο μονοστηλο -δεξιά κάτω στη 2 σελίδα-  υπάρχει και μια δεύτερη ταυτότητα  αυτή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με το λογότυπο του ΔΟΛ. Στο συγκεκριμένο μονόστηλο υπάρχει και το όνομα  του πρώην διευθυντή των ΝΕΩΝ, Χρήστου Μεμή που αναφέρεται ως Γενικός Διευθυντης Μ.Ε (προφανώς θα εννοούν Γενικός διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης). Η δεύτερη ταυτότητα περιλαμβάνει τους ιδρυτές του Οργανισμού και τα εξής ονόματα με τις ιδιότητες τους :
Δημήτριος Λαμπράκης (1931-1957)
Χρήστος Δ. Λαμπράκης (1957 -2009)
Σταύρος Π. Ψυχάρης, Πρόεδρος ΔΣ
Πάνος Ψυχάρης, Αντιπρόεδρος  ΔΣ
Χρ. Μεμής, Γενικός Διευθυντής Μ. Ε.
Ν. Πεφάνης, Οικονομικός Διευθυντής
Ν. Πιμπλής, Νομικός Σύμβουλος

Η παλιά και η νέα «ταυτότητα» των Νέων