ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Έλεος, όχι άλλους Παπαδόπουλους, Φυντανίδηδες και λοιπούς»

Ενα βιβλίο, έξι ομιλητές και η Κέλλυ Σακάκου

O δημοσιογράφος Kώστας Μπλιάτκας προσκαλεί (και μέσω fb) στην παρουσίαση του βιβλίου, του οποίου έκανε την έρευνα και την επιμέλεια, με τη βιογραφία και τις καλύτερες φωτογραφίες (επτά δεκαετιών!!!) του σπουδαίου φωτορεπόρτερ Γιάννη Κυριακίδη. Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 20 Μαίου στις 12 το μεσημερι στο Black Duck.
Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται ότι για τον Γιάννη Κυριακίδη και το βιβλίο θα μιλήσουν οι Τίτη Κυριακίδου σκηνογράφος, Ζωή Λάσκαρη ηθοποιός, Λευτέρης Παπαδόπουλος δημοσιογράφος στιχουργός, Κώστας Παπαϊωάννου δημοσιογράφος, Αρης Σκιαδόπουλος δημοσιογράφος, Σεραφείμ Φυντανίδης δημοσιογράφος (και καναλάρχης θα συμπληρώναμε εμείς).
Μέχρις εδώ όλα καλά. Ακολούθησαν όμως και κάποια σχόλια που χάλασαν την εικόνα καθώς.. έκαναν λόγο για ομιλητές μαϊντανούς. Δείτε από ποιους έγιναν και σε ποιους αναφέρονταν:

Κέλλυ Σακάκου: Θα έρθω! Αλλά αν έλειπαν και κάποιοι αιώνιοι μαϊντανοί τι καλύτερα θα ήταν! Εξαιρώ εννοείται, τη Ζωή Λάσκαρη!
Μ. Τσαμακίδου Παπαποστόλου: Αγαπητή κ. Σακάκου, όπως γνωρίζουμε οι ''μαϊντανοί'' νοστιμίζουν και δίνουν χρώμα στο φαγητό.....Όλα χρειάζονται...και το σκορδάκι και η σάλτσα ....χαχαχα!
Κέλλυ Σακάκου: Γλυκιά μου Μάρη ακόμα και ο μαϊντανός μετά από αιώνες προκαλεί δηλητηρίαση!!! Έλεος δηλαδή μια ζωή εξουσίας από Παπαδόπουλους, Φυντανίδηδες και λοιπούς..
Αρης Σκιαδόπουλος: Νομιζω ότι έχει δίκηο η Κελλυ.Καί εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη πού ο Γιάννης υπήρξε ένας από τούς πιό σημαντικούς μου συνεργάτες.Καί Χαίρομαι πού δέν εξαιρεί τήν Ζωή.
Αρης Σκιαδόπουλος: Επίσης εκτιμω ιδιαιτέρως τίς αντιεξουσιαστικές της θέσεις.Συγνώμη γιά τήν παρέμβαση.