ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ελεύθερος Τύπος: τώρα μειώσεις στους χαμηλόμισθους

Σκαναβής: Σε όποιον δεν αρέσει να φύγει από την εφημερίδα

Όταν οι εργαζόμενοι του "Ελεύθερου Τύπου" αποδέχθηκαν τις μειώσεις αποδοχών  για χάρη της εφημερίδας τους, με αντάλλαγμα πως θα πληρώνονται στην ώρα τους (όπως είχε δεσμευθεί η διοίκηση Σκαναβή) είχε τεθεί το όριο των 1.000 ευρώ μεικτά.
Ε, μετά από όλες τις αρνητικές εξελίξεις και παρά τις όποιες "ενισχύσεις" του Ελεύθερου Τύπου ως "ναυαρχίδα" της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλέξης Σκαναβής ενημέρωσε πως έφθασε η ώρα των μειώσεων αποδοχών και σε όσους αμείβονται με μισθό κάτω των 1.000 ευρώ μεικτά.
Σχεδιάζει, λέει, να μειώσει κατά 5% ως 7% τους χαμηλούς μισθούς, άγνωστο πόση θα είναι η μείωση για τους μεγαλύτερους μισθούς και να κόψει αμοιβές κυριακάτικων, νυχτερινών, κ.λ.π.
Αυτών των επιπλέον δηλαδή που χρωστάει και δεσμεύθηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως θα.. αποπληρώσει με σταθερές δόσεις των 300 ερώ. Φυσικά και δεν πληρώθηκε η δόση, εδώ για τον μισθό που έπρεπε να πληρώσει έδωσε μόνο το 50% στη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Για να προλάβει δε τις αντιδράσεις των εργαζομένων οι οποίοι την προηγούμενη φορά είχαν αποφασίσει απεργία, έδωσε απάντηση. "Σε όποιον δεν αρέσει ας φύγει από την εφημερίδα"!
- πηγή: greektv