ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τι κρύβει η αποπομπή Προκοπάκη από τη ΝΕΡΙΤ

Το παρασκήνιο και οι καταγγελίες για την κουμπάρα του Παντελή Καψή

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έπαυσε από τα καθήκοντα του προέδρου-διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας τον Γιώργο Προκοπάκη καθώς διαπίστωσε “ομοφώνως αδυναμία ομαλής” λειτουργίας της εταιρείας κρίνοντας παράλληλα πως ο Προκοπάκης, δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του.
Tα καθήκοντα Προκοπάκη - που έμεινε στη θέση του μόλις 24 ώρες μετά την επίσημη έναρξη του νέου φορέα- θα ασκεί η αναπληρώτρια πρόεδρος της εταιρείας, σκηνοθέτιδα Κατερίνα Ευαγγελάκου.
Κάποιοι κάνουν λόγο για σκάνδαλο και για οργιώδες  παρασκήνιο, στο οποίο, λένε, ότι εμπλέκεται η..
Ευαγγελάκου που τυγχάνει και κουμπάρα του Παντελή Καψή! Σύμφωνα με το ysterografanews ο Προκοπάκης πλήρωσε τη «νύφη», γιατί είχε στηλώσει τα πόδια και αρνείτο να υπογράψει παραγωγή εκπομπών σε εταιρεία με την οποία σχετιζόταν ο.. σύζυγος της Ευαγγελάκου, Γιώργος Αργυροηλιόπουλος!!!
Την κίνηση της Ευαγγελάκου εναντίον του Προκοπάκη - σύμφωνα με το ysterografanews- ενίσχυσε και ο έτερος του ΔΣ, Θ. Καρούνος ο οποίος προέβαλε ως επιχείρημα, στην δική του καταγγελία στο Εποπτικό Συμβούλιο, την κακή λειτουργία του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ενώ ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο Προκοπάκης αρνείτο να του εγκρίνει και δικές του εισηγήσεις.
Μετά την καρατόμηση Προκοπάκη, βοά το Ραδιομέγαρο ότι η Ευαγγελάκου έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να καταλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ.