ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

O Φαήλος αποσύρεται και τα βάζει με τα «γουρούνια» (ποιους εννοεί;)

Μετά και τις αυστηρές προειδοποιήσεις του στενού συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου προς το Μαξίμου, ο Σαμαράς αναγκάστηκε να κάνει πίσω σχετικά με την υποψηφιότητα του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Την απόσυρση της υποψηφιότητας του ανακοίνωσε μέσω facebook ο ίδιος ο Κρανιδιώτης, ο οποιος μέχρι χθες επέμενε πως θα είναι υποψήφιος, με ειρωνικά μάλιστα σχόλια για ΠΑΣΟΚ - Βενιζέλο και τους διαφωνούντες στο εσωτερικό της Ν.Δ. στους οποίους συγκαταλέγονταν εκτός των καραμανλικών και οι Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης.
«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποφύγει να χρίσει υποψήφιους ευρωβουλευτές πρόσωπα, όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα στη Ν.Δ., διαφορετικά οι νεοδημοκράτες να μην τους ψηφίσουν» είπε χαρακτηριστικά ο Ευ. Αντώναρος μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απαντώντας στους αντιδρώντες  έγραψε χαρακτηριστικά:
(...) «Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά.. και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται. (...)
Γι’ αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειά. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες
».