ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ποιος έστειλε τους ελεγκτές στους «θεριακλήδες» της Βουλής;

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε στη Βουλή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, για τους θεριακλήδες εθνοπατέρες. Ο έλεγχος έγινε τόσο στο καφενείο στο ισόγειο όσο και στο καφενείο του δευτέρου ορόφου κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας βουλευτή τον οποίο οι συνάδελφοί του όχι μόνο φωτογραφίζουν αλλά αρκετοι από αυτούς τον κατονομάζουν. «Μας έχει άχτι ο ξενέρωτος. Οπου πάμε μας ακολουθεί και μας φωτογραφίζει με το τσιγάρο στο χέρι και μετά ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter. Αυτός φώναξε τους ελεγκτές» λένε χαρακτηριστικά και κάνουν λόγο για «αντικαπνιστικό μένος» του συγκεκριμένου που «φτάνει στα όρια της ψύχωσης»!
Για την ιστορία την ώρα που έγινε ο έλεγχος δεν διαπιστώθηκε η παρουσία καπνιστών στους..χώρους του καφενείου ή στο διάδρομο έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, αλλά διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση του καφενείου δεν τηρούσε βιβλίο αναφορών για τους καπνίζοντες, όπως επιβάλλει ο σχετικός νόμος. Ετσι οι ελεγκτές, όπως γράφει το ethnos.gr, προχώρησαν στην επιβολή προστίμου ύψους 600 ευρώ στον καφετζή.