ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Εξαλλος ο γιος του Μπαλτάκου έπαιξε ξύλο με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή!..

Και επιστολή παραίτησης από τον σύμβουλο του Σαμαρά


Την ώρα που ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος έγραφε την επιστολή παραίτησής του, ο γιος του πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και αφού είχε έντονη λογομαχία με τους χρυσαυγίτες βουλευτές  στη συνέχεια άρχισε να χτυπά όποιον από αυτούς έβλεπε μπροστά του.
Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος , όπως γράφει το iefimerida, ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ για να ζητήσει το λόγο για το βίντεο με τη συνομιλία του πατέρα του με τον Ηλία Κασιδιάρη, και σε κατάσταση εκτός εαυτού έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε». Στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, στον Μιχάλη Αρβανίτη έδωσε μπουνιά και στον Νίκο Κούζηλο σφαλιάρα. Άμεσα απάντησαν με γροθιές, κλωτσιές οι  Παναγιώταρος, Κουκούτσης, ενώ στο επεισόδιο..
ενεπλάκη και ο αστυνομικός του Τ.  Μπαλτάκου.
Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση για αυτόφωρο εναντίον του υιού Μπαλτάκου.

Ποιός είναι ο γιός Μπαλτάκος
Ο ∆ηµήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος ανήκει στους σκληρούς οπαδούς του Παναθηναϊκού και συχνάζει στα στα οπαδικά στέκια της ομάδας.
Η εφημερίδα Παραπολιτικά παρουσίασε προ καιρού μια σκανδαλώδη παρέμβαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου.

Διορισμός στο Λιμενικό
Πρόκειται για υπόθεση που αφορά την τοποθέτηση του υιού Μπαλτάκου στο Λιμενικό Σώμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, με παρέμβαση Μπαλτάκου αλλά και του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη ο αρχηγός του Λιμενικού υποχρεώθηκε να κάνει δεκτούς στο Σώμα 15 επιλαχόντες διαγωνισμού, οι οποίοι είχαν αντιδράσει έντονα στο ότι παρακάμφθηκαν στη σειρά κατάταξης από τον υιό Μπαλτάκο, προκειμένου να κοπάσουν οι καταγγελίες των ιδίων και των οικογενειών τους.