ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ερυθρόλευκο χρώμα στον Πειραιά - Μώραλης για δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος ο Μαρινάκης!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υποψήφιος για τη δημαρχία στο λιμάνι

Kλαίνε στη ΝΔ! Εναν μεγάλο δήμο είχαν σίγουρο στις δημοτικές εκλογές, πάει κι αυτός. Ο λόγος για τον δήμο Πειραιά που μάλλον χάνεται για τον νυν δήμαρχο Βασ. Μιχαλολιάκο μετά την υποψηφιότητα του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη και την στήριξη του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποιός θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του.
Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία περί καθόδου του ίδιου του Μαρινάκη στον εκλογικό στίβο ως υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, αλλά φαίνεται πως ο εφοπλιστής το ξανασκέφτηκε κι άφησε χώρο για τον έμπιστό του, Γιάννη Μώραλη. Με τον Μώραλη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα κατέβει και ο Πέτρος Κόκκαλης. γιός του Σωκράτη.
«Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με.. 
σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Γι αυτό αποφάσισα  να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου  Πειραιά .Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά  της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους» τονίζει ο Μώραλης σε δήλωσή του, ενώ ο Μαρινάκης από την πλευρά του ξεκαθάρισε τη στήριξή του:
«Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή νίκης. Εμπιστεύομαι το Γιάννη Μώραλη για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος  για την πόλη μας.  Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ανατροπή».