ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πέθανε από πνευμονία ο Μπομπ Χόσκινς

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε από πνευμονία ο Βρετανός ηθοποιός Μπομπ Χόσκινς, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός διάσημος με την ερμηνεία του στην ταινία «Ποιός παγίδευσε τον Ρότζερ Ράμπιτ».
όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ατζέντης του Κλαιρ Ντομπς. Ο Χόσκινς είχε τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ το 1987 για την ερμηνεία του στο δράμα μυστηρίου «Mona Lisa».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ατζέντη του, ο Χόσκινς πέθανε την Τρίτη, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν με πνευμονία.
Σε δήλωση της συζύγου του και των 4 παιδιών του αναφέρεται: «Είμαστε συντετριμμένοι από την.. απώλεια του αγαπημένου μας Μπομπ. Ο Μπομπ έφυγε ειρηνικά χθες τη νύκτα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο έχοντας γύρω του την οικογένειά του, έπειτα από μια κρίση πνευμονίας».
Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος στη δεκαετία του 1980 είχε παίξει σε πολλές γκανγκστερικές ταινίες, πριν κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, είχε αποσυρθεί το 2012 αφού διαγνώσθηκε πως πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.
Ο τελευταίος ρόλος του, το 2012, ήταν ο ρόλος ενός από τους επτά νάνους στη «Χιονάτη και τον κυνηγό», δίπλα στην αμερικανίδα ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ.