ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δραματικές εξελίξεις στον αθλητικό Τύπο

Περικοπές μισθών κατά 60% στον «Πρωταθλητή»!

Ο υπερδιογκωμένος αθλητικός Τύπος αν δεν πνέει τα λοίσθια (υπερβολικό να το πεις ακόμα), τουλάχιστον αναπνέει με καλάμι – δεν έχει καν δυνατότητα ώστε να ανασάνει με αναπνευστήρα και οξυγόνο δανείων. Κάποιες από τις εφημερίδες-ναυαρχίδες έχουν συμπιέσει τα έξοδα (κυρίως σε μισθούς), στον ορίζονται διακρίνονται και άλλες μειώσεις και ο κλάδος των αθλητικών συντακτών (όπως των δημοσιογράφων γενικότερα) κλονίζεται.
Στον «Πρωταθλητή» η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει μετά από την εξωφρενική απόφαση της εργοδοσίας: να περικοπούν οι μισθοί όλων σε ποσοστό… 60%. (Επανάληψη του αριθμού για να..  αρθεί η αμφιβολία ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος: μειώσεις 60%!)
Η αναγγελία στο προσωπικό έγινε πριν από δυο μέρες και, φυσικά, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι να διαλέξουν μεταξύ αδιεξόδου, δρόμου και επαγγελματικού ξεσπιτώματος! Η εργοδοσία δείχνει την έξοδο σε όσους αρνηθούν την αναπροσαρμογή, αλλά εδώ υπάρχει άλλη εμπλοκή. Τα οφειλόμενα, που κατά πληροφορίες φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις και στους εννέα μήνες, θα περικοπούν επίσης κατά 60%!..
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport