ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Θύελλα στον "Ελεύθερο Τύπο" για προκλητική παρέμβαση συνδικαλιστή υπέρ της εργοδοσίας!

Mπόμπολας - Σκαναβής σε παλαιότερη συνεργασία τους
Πείσθηκε λέει η συνδικαλιστική ένωση δημοσιογράφων πως ο εκδότης Αλέξης Σκαναβής έχει πράγματι προβλήματα και "μάλωσε" τους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους! Δικαίως αντέδρασαν οι εργαζόμενοι που χαρακτηρίζουν πλέον την παρέμβαση συγκεκριμένων μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στα τεκταινόμενα στον "Ε.Τ" ως "δεκανίκι της εργοδοσίας"!
Διαβάζουμε και (δεν) απορούμε....
Μετά μυρίων βασάνων και κόπων, οι εργαζόμενοι στην χαρακτηριζόμενη ως “ναυαρχίδα της Δεξιάς”, τον Ελεύθερο Τύπο, κατάφεραν να φέρουν την Ενωση Συντακτών στην εφημερίδα τους, προκειμένου να πιέσει τον έναν εκ των ιδιοκτητών της, Αλ. Σκαναβή (ο έτερος, Δημ. Μπενέκος, είναι άφαντος εδώ και μήνες) να δεσμευτεί για να καταβάλει μισθούς και δεδουλευμένα στο προσωπικό. Και, αντί να ακούσουν έστω τα τυπικά λόγια συμπαράστασης που σε αυτές τις περιπτώσεις λέγουν οι συνδικαλιστές στους εργαζόμενους, άκουσαν, με από καθ' έδρας ύφος, “νουθεσίες” και “μαθήματα” για το πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα ο ιδιοκτήτης του Ε.Τ., πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στον Τύπο, καθώς και ότι δεν πρέπει να κάνουν απεργίες. Ποιός τα είπε όλα αυτά; Το μέλος του Δ.Σ.. της ΕΣΗΕΑ, κυρία Αγγελική Γυπάκη. Μια από τους εκλεγμένους με το ψηφοδέλτιο της φιλοκυβερνητικής παράταξης, και, εξ' όσων γνωρίζουμε, πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ, κ. Σόμπολου. Η ίδια λοιπόν, μεταξύ άλλων εμφανίστηκε να δηλώνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι επείσθη από τον ιδιοκτήτη για τα προβλήματά του, και ως εκ τούτου είναι φυσικό να μην μπορεί να δώσει συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για το πότε θα πληρώνει του εργαζόμενους.
 - διαβάστε την συνέχεια στο greektv