ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κάτι τρέχει με τον Μαλέλη στον ΣΚΑΪ

Μετά τον Ευαγγελάτο έρχεται η σειρά του διευθυντή ειδήσεων - Οι συζητήσεις με το "Ε" και η εξαγορά του "zoom"

Νέο μέτωπο άνοιξε ο διευθυντής Σταμάτης Μαλέλης στο Φάληρο μετά την αποπομπή του τηλεπαρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου. Η ατμόσφαιρα στον ΣΚΑΪ είναι τεταμένη και εντείνεται περισσότερο καθώς υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησης Μαλέλη κι αυτό γιατί οι σχέσεις του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη (την στηρίζει ο Αλαφούζος), βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.
Είναι γνωστό ότι ο Μαλέλης εδώ και χρόνια θέλει να συνεργαστεί με την Ελλη Στάη. Μάλιστα πραγματοποίησε και πολλές επαφές με τη Στάη, γεγονός που ενόχλησε και θορύβησε τη Σία Κοσιώνη. Τότε ήταν που άρχισαν και οι διαρροές περί αποχώρησης της Κοσιώνη από το Φάληρο με.. προορισμό το κανάλι της Μεσογείων...
Τώρα το νέο σενάριο που ακούγεται έντονα στους διαδρόμους είναι ότι ο Αλαφούζος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με πολλές επιλογές του Στ. Μαλέλη ο οποίος με τη σειρά του είναι ενοχλημένος καθώς δεν έχει την απόλυτη στήριξη του αφεντικού.
Μάλιστα, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, ήδη ο Μαλέλης ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια από το Φάληρο και ήδη συζητά με το κανάλι «Ε» προκειμένου να αναλάβει εκεί διευθυντική θέση. Σύμφωνα μάλιστα με το Secret, ο Στ. Μαλέλης έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με το αφεντικό του «Ε», Φίλιππο Βρυώνη, και για τον τηλεοπτικό σταθμό «zoom. Κάποιοι λένε ότι ο νυν διευθυντής του Αλαφούζου εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο εξαγοράς του συγκεκριμένου καναλιού.