ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τα πρωινάδικα της Ρένας Δούρου

«Η Ρένα Δούρου δεν έχει το ξύλινο πρόσωπο ενός πολιτικού»!.. Τάδε έφη η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο προτού παρουσιάσει στην πρωινή της εκπομπή στον Alpha, την βαρυσήμαντη συνέντευξη που πήρε από την υποψήφια περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.
Η Τσιμτσιλή μίλησε με τη Δούρου για τα μπότοξ στη Βουλή, για το «σύμφωνο συμβίωσης της Ρένας με τον σύντροφό της» και για τις φωτογραφίες της καθημερινότητας του Αλέξη Τσίπρα. Για το τελευταίο μάλιστα ρώτησε την Δούρου: «Μα, είναι τόσο.. κανονικός άνθρωπος που κάνει κάμπινγκ;». Και εκεί κλείσαμε την τηλεόραση και κατεβήκαμε στην πορεία.

Υ.Γ1  Μα τόσο ανάγκη έχει η Δούρου το «άνοιγμα» στα πρωινάδικα; Οχι ότι και η υποψήφια περιφερειάρχης -από την πλευρά της- μας έπεισε για το βάθος του στοχασμού και των σκέψεών της.  Εκτός αν παρασύρθηκε από τον συνομιλητή της και το γεγονός ότι απευθυνόταν σε κοινό τηλεοπτικών πρωινάδικων...

ΥΓ2  Η Ρένα Δούρου έχει φιλοξενηθεί και στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου,στο JOY του ΣΚΑΪ, όπου κι εκεί μίλησε σε χαλαρό -κουτσομπολίστικο- στιλ, όπως ταίριαζε στο ύφος της εκπομπής, για το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της.
Αντε και στη Μενεγάκη...