ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στηρίζουν τον αγώνα των απλήρωτων στα Metropolis

Ανακοίνωση - Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στηρίζουμε τον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στα καταστήματα Metropolis

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία καλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των καταστημάτων Metropolis έξω από τον «ελληνικό τελικό» της Eurovision (στο Acro Music Hall, Ιερά Οδός 11-13), την Τρίτη 11 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ.
Η ιστορία είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη: ο Ανδρέας Κουρής, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Metropolis και διοργανωτής τόσο της φετινής όσο και της περσινής φιέστας της «ελληνικής» Eurovision, (άλλη μία από τις πολλές ευγενικές χορηγίες του ελληνικού δημοσίου και της αμαρτωλής ΔΤ προς το πρόσωπό του), όχι μόνο εξακολουθεί να.. 
μην καταβάλλει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις στους εργαζόμενούς του, αλλά πλέον έχει το θράσος να τους μηνύει κιόλας επειδή… τον συκοφαντούν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας συμπαρίσταται στον αγώνα που δίνουν εδώ και δύο χρόνια οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των καταστημάτων Metropolis ενάντια στην εργοδοσία και την κυβέρνηση, που είναι το μακρύ της χέρι. Παρόμοιους αγώνες δίνουμε κι εμείς απέναντι σε εργοδότες των ΜΜΕ (Κυριακίδης, Λυμπέρης, Κωστόπουλος) που, πάντα με την κυβερνητική στήριξη, ακολούθησαν την ίδια ακριβώς τακτική, αφήνοντας χρόνια τώρα το προσωπικό τους απλήρωτο, ανασφάλιστο, χωρίς αποζημιώσεις, σε εργασιακή ομηρία και πλήρη οικονομικό στραγγαλισμό. 
Κανείς εργαζόμενος μόνος του απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδότες.
Στηρίζουμε την συγκέντρωση  διαμαρτυρίας των απλήρωτων εργαζόμενων των καταστημάτων MetropolisAcroMusicHall (Ιερά Οδός 11-13) την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 19.30.

Ξαναπάμε Eurovision (video κάλεσμα)