ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τα media μουγγάθηκαν...

Μνημονιακά... και αντιμνημονιακά. Για την αποκάλυψη της "Finance&Markets Voice" για το σχέδιο της τρόικας να "κομματιάσει" την Εθνική, για την λεηλασία του Ελληνικού από τον Λάτση, για την εξαφάνιση από την ΕΛΤΕ των επίμαχων φακέλων που καίνε τον Ρεφενέ, για το πάρτι των προεκλογικών διαγωνισμών-ευγενικών χορηγιών της κυβέρνησης στις εταιρείες προβολής και επικοινωνίας κ.λ.π.    
Η Εθνική σιωπή, ωστόσο, ...διαταράσσεται.  Γιατί τα ερωτηματικά για το ποιοι κέρδισαν από την προβληματική συμφωνία Αράπογλου- Ozyegin για τα συμφέροντα της Εθνικής παραμένουν στο τραπέζι. Η Εθνική δεν έχει πάρει μέρισμα ούτε ένα ευρώ. Ο Ozyegin, ως άλλος Πάνος Γερμανός, επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ στις τουρκικές..  τράπεζες, με τα πολλά λεφτά της Εθνικής. Ενώ η Εθνική εξαίρεσε από την αγορά της Finansbank τις διεθνείς θυγατρικές της οι οποίες παρέμειναν στον Ozyegin. Όπως έγινε με το Πολωνικό φιλέτο της "Γερμανός"!   
Ο δε Λάτσης πάει να αγοράσει 6.200 στρέμματα με προκαταβολή 40 εκατ. Το Ελληνικό, που άξιζε 5 δις, πάνε να το χαρίσουν με 400 εκατ. στον άνθρωπο που εγκατέλειψε την Eurobank γλυτώνοντας τα 2,5 δις ευρώ της ανακεφαλαιοποίησης της.    
Οι Ρεφενέδες είναι πολλοί.
- fmvoice.gr