ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αγρίεψε ο Μπόμπολας

 «Εμπάργκο» στα έντυπα του Γιάννη Φιλιππάκη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στο συγκρότημα Φιλιππάκη, τον όμιλο Μπόμπολα και τον «μπάτλερ του μεγαλοεργολάβου», Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
Στο κυριακάτικο φύλλο της η εφημερίδα του Φιλιππάκη έχει αφιέρωμα στην «άγνωστη ζωή του Χρυσοχοίδη» αναφέροντας: Το χάλι του Μιχάλη - Ο μετρ των μεταμφιέσεων που έγινε υπουργός - Ο υποτακτικός των εκάστοτε ισχυρών του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε από του Γουδή με... άσπρες κάλτσες και κατέληξε στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής - Από τον Ακη στη Δήμητρα, από τον Λιβάνη στον Σημίτη και από την αμερικάνικη πρεσβεία στις ίντριγκες για τη "λίστα Λαγκαρντ".
Ταυτόχρονα από την πλευρά του το Εθνος του Μπόμπολα  έδινε εύσημα στον
Χρυσοχοίδη. Σε.. πρωτοσέλιδό της εφημερίδας την περασμένη Παρασκευή, έγραφε ότι ο υπουργός Υποδομών καταγγέλλει κύκλωμα εκβιαστών για «δουλειές», ενώ είχε και μια ολόκληρη σελιδα αφιερωμένη για το «δριμύ κατηγορώ του Χρυσοχοίδη για τα βρώμικα κυκλώματα».
Τα δημοσιεύματα των εντύπων του Γιάννη Φιλιππάκη, που είναι εστιασμένα στην επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Μπόμπολα, φαίνεται πως εξόργισαν τον μεγαλοεργολάβο που λέγεται πως προτίθεται να μην τυπώνει πλέον στην εκτυπωτική ομάδα της Ιριδας (ανήκει σε Μπόμπολα και Ψυχάρη) τις εφημερίδες "Espresso" και "Δημοκρατία"
Προβλήματα φαίνεται πως υπάρχουν και στη συνεργασία Φιλιππάκη με το πρακτορείο διανομής "Ευρώπη" που ανήκει στους Μπόμπολα - Αλαφούζο. Το αφεντικό του «Δημοκρατικού Τύπου»  φαίνεται ότι έχει θέση κατ' επανάληψη αιτήματα για διευκολύνσεις στην πληρωμή τόσο στο πιεστήριο όσο στο πρακτορείο.
Η πλευρά Μπόμπολα όμως δεν δείχνει καμία  διάθεση να ικανοποιήσει τα αιτήματα Φιλιππάκη, ειδικά και μετά τα τελευταία δημοσιέυματα των εντύπων του ομίλου Φιλιππάκη.