ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Το παιδικό παραμύθι του Κουφοντίνα και η έντυπη «τρομοκρατία» της Καθημερινής

Δεν είναι αποσπάσματα από ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ, δεν είναι από ανακοίνωση της Τρόικας. Είναι από το βασικό άρθρο της «Καθημερινής», το Σάββατο (το πρώτο) και την Κυριακή (το δεύτερο).
H αρχή έγινε το Σάββατο:
«Οι βουλευτές που σκέφτονται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα αποτυπώνει την πιθανολογούμενη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα οφείλουν να ζυγίσουν τις επιπτώσεις των αποφάσεών τους».
«Η απόρριψη της συμφωνίας θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες και θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της πραγματικής οικονομίας, που μοιάζει να βγαίνει, επιτέλους, από την ύφεση».
Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή:
«Βασική προϋπόθεση για να την εκμεταλλευθούμε (σ.σ. τη μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης που μας έρχεται!) είναι να αποφύγουμε την πολιτική περιπέτεια και την ακυβερνησία».
Δεν αρκούνται στην... ανεξάρτητη δημοσιογραφία εκεί στο Φάληρο, δεν τους φτάνει η... αντικειμενική αρθρογραφία τους, περνούν και στις ευθείες «απειλές» προς τους βουλευτές! Χωρίς δημοσιογραφική αιδώ. Με τρομοκρατία και κινδυνολογία. Πέραν από κάθε κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα μπροστά τους μοιάζει με παιδικό παραμύθι. Δημοσιογραφία να σου πετύχει...
Δημήτρης Κανελλόπουλος / thepressproject