ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Διαψεύδει ο Μ. Κοττάκης τα περί υποψηφιότητάς του

Τι απαντά στους zoornalistas– Μυστήριο με την περίπτωση της Mαρίας Σπυράκη

«Δεν τίθεται ζήτημα υποψηφιότητάς μου στις ευρωεκλογές
». Αυτό αναφέρει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης σε mail που έστειλε στους zoornalistas, απαντώντας σε ανάρτησή μας υπό τον τίτλο «Ποιοι αντιδρούν στην υποψηφιότητα των Κοττάκη – Σπυράκη». Οι zoornalistas βέβαια δεν έγραψαν ότι θα είναι υποψήφιος ο Μ. Κοττάκης, αλλά ρωτούσαν ποιοι είναι αυτοί που εισηγούνται στο Μαξίμου να συμμετάσχει ο δημοσιογράφος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Το ότι δεν τίθεται ζήτημα υποψηφιότητας από πλευράς Κοττάκη δεν αναιρεί το ότι κάποιοι εισηγούνται να συμμετέχει στις ευρωεκλογές και πως κάποιοι άλλοι αντιδρούν σε αυτό.
Στην ανάρτησή μας αναφέραμε και το όνομα της δημοσιογράφου Μαρίας Σπυράκη που και για.. αυτήν κάποιοι εισηγούνται να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με ΝΔ. Από την κυρία Σπυράκη δεν υπήρξε κάποια αντίδραση κι αυτό γιατί η δημοσιογράφος είτε δεν διαβάζει το ιστολόγιό μας (κακώς) είτε το όνομά της πιθανόν να περιλαμβάνεται στη λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Συγγρού.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του κ. Κοττάκη: 
«Αγαπητοί Zoornalistas ,
Aν μπαίνατε στον κόπο να  μου τηλεφωνήσετε, όπως έκαναν οι διαπιστευμένοι συνάδελφοι που
καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ, τότε θα απαλλάσσατε τους αναγνώστες σας από τον κόπο να
απαντούν σε  φανταστικά κουίζ για το πρόσωπο μου. Με αφορμή λοιπόν το σχόλιο σας, ενημερώνω:  Ζήτημα υποψηφιότητας μου στις ευρωεκλογές δεν τίθεται .
Μανώλης Κοττάκης»