ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ερρίκος Ντυνάν: νομιμοποιούν την οικονομική ασφυξία των εργαζομένων

Από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν (ΣΕΝΕΝ) λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Μετά την προσχηματική και προκλητική άρνηση του υπουργού Υγείας να μας συναντήσει και τη ρητή ομολογία του πρωθυπουργικού γραφείου ότι η διαβούλευση συνεχίζεται πλέον ανάμεσα στην Τράπεζα Πειραιώς και το Δ. Σ. του Κ. Ι. Ε. Ν, γίνεται ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση διαμόρφωσε και αποκρυστάλλωσε τα κριτήρια, τις προτεραιότητες, τον προσανατολισμό, το αντεργατικό πλαίσιο, τους άξονες της επενδυτικής επιλογής – επανεκκίνησης του Κ. Ι. Ε. Ν.
Ως τώρα ακολουθούσε την τακτική του μεσολαβητή και του γενικού επόπτη της επενδυτικής.. επιλογής. Κλιμακωτά και μεθοδικά προχωρά σήμερα στην πλήρη νομιμοποίηση της οικονομικής ασφυξίας των εργαζομένων. Αυτή είναι ένοχη για την εξαθλίωσή μας. Εμφανίζεται με πολιτική πυγμής και αυταρχισμού: ‘δεν επιθυμώ συνάντηση’, ‘δεν έχουμε να πούμε τίποτα’, ό,τι είναι να συζητηθεί θα γίνει μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και Δ. Σ. του Κ.Ι.Ε.Ν.
Αφήνει, αφού έβαλε τους στόχους και άξονες της επενδυτικής – κερδοσκοπικής επανεκκίνησης, τις χρηματολογιστικές – χρηματοοικονομικές λεπτομέρειες στην Τράπεζα Πειραιώς .
Διαδηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν υποχωρούμε.
Αρνούμαστε το σχέδιο δράσης. Εμμένουμε στα αιτήματά μας.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
Κ. Κρέτσης                          Ι. Χριστοφής