ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ο Κορτώ μηνύει Bερύκιο και Alpha

Μετά τα ομοφοβικά σχόλια του Δήμου Βερύκιου από τον αερα της ραδιοφωνικής του εκπομπής κατά του Αύγουστου Κορτώ, ο συγγραφέας  γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου.
Με δήλωσή του στο Facebook σήμερα, ο Κορτώ γνωστοποιεί πως θα καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον του Βερύκιου όσο και κατά του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 9,89 κι αυτό παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί δήλωση μετάνοιας του Βερύκιου. Μάλιστα ο παρτενέρ του Δημήτρης Σταυρόπουλος δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή τους στον Alpha θέλοντας, όπως είπαν κάποιοι, με αυτό τον τρόπο να διαχωρίσει τη θέση του.
Στο κείμενό του ο Αύγουστος Κορτώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «στο όνομα και τη μνήμη των γενναίων ανδρών και γυναικών που αγωνίστηκαν για την ελευθερία που μπορώ και απολαμβάνω σήμερα, και για την αποφυγή περαιτέρω στοχοποίησης και θυματοποίησης αθώων συνανθρώπων μου, προσφεύγω στην Δικαιοσύνη, η οποία είναι αρμόδια να αξιολογήσει τον κύριο Βερύκιο και..
τον ραδιοφωνικό σταθμό που του επέτρεψε να ασχημονεί επί δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά με στόχο του έναν άνθρωπο που ουδέποτε του προκάλεσε το παραμικρό κακό. Κάθε εκ των υστέρων δήλωση “μετάνοιας”, απλώς οξύνει το ψυχικό άλγος και δεν θα επέτρεπε την υπαναχώρησή μου».