ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

O Γιώργος Λιάνης ξανά στον αθλητικό Τύπο!

Νέες μεταγραφές και προσλήψεις στην εφημερίδα Live Sport

Ο Γιώργος Λιάνης (ξανα)μπαίνει στην αθλητική δημοσιογραφία (στην αρχή της καριέρας του είχε δουλέψει σε αθλητική έκδοση της Θεσσαλονίκης). Η Live Sport ανάγγειλε τη συνεργασία μαζί του ενόψει Μουντιάλ. Από τη μεθεπόμενη Κυριακή θα δημοσιεύει σε συνέχειες την ιστορία της Εθνικής ποδοσφαίρου, αλλά και των Παγκοσμίων Κυπέλλων, σε μια σύνθετη μορφή. Στα ποδοσφαιρικά γεγονότα θα γίνεται αντιστοίχιση πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών, αλλά και πολιτιστικών γεγονότων κάθε εποχής. Οι άνθρωποι της έκδοσης μιλούν για μια πολύ φιλόδοξη δουλειά, με πλούσιο και σπάνιο αρχειακό έντυπο υλικό, αποσπάσματα από παλιές εφημερίδες και με γλαφυρή περιγραφή από τον Γιώργο Λιάνη.
Ταυτόχρονα, η Live Sport ανάγγειλε τη συνεργασία της με τον Σάββα Λιβάνιο που αποχωρεί από την..
Goalnews. Ο Λιβάνιος (που ειδικεύεται στο λεγόμενο «κυβερνητικό» ρεπορτάζ) θα έχει καθημερινή στήλη παρασκηνίου.
Στις νέες μεταγραφές της εφημερίδας, που έχει συμπληρώσει με ανοδική πορεία περίπου ενάμιση χρόνο από την ημέρα της έκδοσής της, περιλαμβάνεται και ο Αργύρης Παγαρτάνης που θα συνεργαστεί στο στοιχηματικό κομμάτι της εφημερίδας.
Σε εποχές που (και) ο αθλητικός Τύπος βρίσκεται συνολικά σε πτώση, η Live Sport παρουσιάζει αυξητικές τάσεις στην κυκλοφορία της και σε σχέση με τις αντίστοιχες πωλήσεις πριν έναν χρόνο έχει περίπου 800 έως 1000 φύλλα περισσότερα. Κάτι που της επιτρέπει να ανοίγει τον κύκλο των προσλήψεων και των συνεργασιών της. Όπως είχαμε γράψει τον Αύγουστο, τον περασμένο χρόνο είχε εντάξει στο δυναμικό της τον Βασίλη Βέργη (πρώτη διευθυντή του Goal) και τον Διονύση Βραϊμάκη (πρώην διευθυντή της Αθλητικής Ηχούς). Τώρα ήρθε το νέο κύμα συνεργασιών.