ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με ποιους Ελληνες bloggers θα συνεργαστεί η Ελλη Στάη

H Aριάννα (Χάφινγκτον), η Μαριάννα (Λάτση) και ο μαραθώνιος του Λάμπη (Ταγματάρχη)

«Οι Ελληνες bloggers που έχουν μια υγιή δραστηριότητα στο διαδίκτυο θα γίνουν συνεργάτες μας. Το έχει κάνει και η Αριάννα στην Huffington Post. Το περιεχόμενο θα ορίζεται σε μεγάλο βαθμό από μτους χρήστες του διαδικτύου, ειδικά το κομμάτι του σάιτ που ονομάσαμε New Life και το Magazine».
Ετσι προσδιορίζει η Ελλη Στάη τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τα social media και τον κόσμο του Ιντερνετ για να γνωστοποιήσει και να λανσάρει το περιεχόμενο του The Toc, του νέου διαδικτυακού της project.
«Είναι κάτι που σκεφτόμουν τα τρία τελευταία χρόνια, το δουλεύω όμως εδώ κι έναν χρόνο. Για
πρώτη φορά με το TocTv υπάρχει ιντερνετική τηλεόραση στην Ελλάδα – και στην Αμερική άλλωστε είναι στα πρώτα στάδια. Σκεφτόμουν πολύ καιρό το επόμενο βήμα μου. Μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν θα καθόμουν σπίτι μου. Κακά τα ψέματα, η ιντερνετική τηλεόραση σου δίνει απόλυτη αυτονομία», λέει η Ελλη Στάη μιλώντας στο «Θέμα» και στην Ζωή Δημητρίου.
Από την πλευρά του ο Λάμπης Ταγματάρχης, άμεσος συνεργάτης της Στάη και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας THE TOC DIGITAL, ξεκαθαρίζει:
«Χτίζουμε ένα ειδησεογραφικό site που θέλουμε να είναι ανεξάρτητο, αξιόπιστο και καθαρό. Πρέπει να κατακτηθεί η εμπιστοσύνη. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θα γίνουμε η πρώτη επιλογή κάποιου που θέλει να ενημερωθεί διαδικτυακά. Είναι ένας μαραθώνιος. Δεν θέλω να κλείσουν οι εφημερίδες. Οι ρόλοι των δύο μέσων είναι διακριτοί. Τα Μέσα γεννιούνται μέσα από ανάγκες. Και το να δίνεις χώρο στον blogger να "μιλήσει" είναι ο ορισμός της δημοκρατίας».
Υ.Γ1 Εχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο για «οικονομική ενίσχυση και χρηματοδότηση του εγχειρήματος της Στάη από τις επιστήθιες φίλες της, Μαριάννα Λάτση και Ελένη Κόκκαλη». Ανάμεσα στις φήμες, τις κρίσεις και τις επικρίσεις υπάρχουν και αυτές κάποιων «ειδικών του χώρου» που χαρακτηρίζουν την «επένδυση εξαιρετικά πολυδάπανη, με αποτέλεσμα να καθίσταται αμφίβολη η απόσβεση»...
ΥΓ2 Τελικά ο χώρος των new media έχει κι αυτός τον ανταγωνισμό του που καθημερινά αποδεικνύεται ολοένα και πιο άγριος.