ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αρης Τερζόπουλος: τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι με δημητριακά και μπισκότα

Έζησε τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα το πέρασε στην κρεβατοκάμαρα. «Μέσα στο μήνα έκανα και μικρές εκδρομές ως το σαλόνι. Σπανίως δε και στο μπαλκόνι» εξομολογείται στο «ΓΚΡΕΚΑ» (του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου) ο πρώην εκδότης και πρωτοπόρος του life style στην Ελλάδα, Άρης Τερζόπουλος.
Ζούσε με δημητριακά με γάλα και μέλι και ένα κουτί μπισκότα! Δεν έβλεπε κανέναν γιατί δεν ήθελε και το τηλέφωνο χτυπούσε σπανίως.
«Να εύχεσαι να μην σου δώσει ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις» με αυτή την φράση ο Άρης Τερζόπουλος περιγράφει στην δημοσιογράφο Τζούλη Αγοράκη την περιπέτεια της κατάθλιψης… Επίσης, μιλάει για τον χωρισμό με την γυναίκα του, αλλά και τον πόνο που βίωσε όταν στερήθηκε τις κόρες του. Απαντά αν σκέφτηκε την αυτοκτονία και θυμάται όταν ένας φίλος που κατασκήνωσε για τρεις ημέρες στο σπίτι του τον «ξύπνησε» από την.. κατάθλιψη.