ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Δημοκρατικός Τύπος ΑΕ»: μια υγιώς αναπτυσσόμενη εταιρεία

Λάβαμε mail από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε. (η εταιρεία του Γιάννη Φιλιππάκη που έχει -μεταξύ άλλων- τις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Εσπρέσσο») σχετικά με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο αλλά και σε εφημερίδες (απολύσεις, οικονομική στενότητα, συγχωνεύσεις) και «τα οποία δεν παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα της Εταιρείας».
Δημοσιεύουμε ολόκληρο το κείμενο με τις διευκρινίσεις και τα στοιχεία που παραθέτει η εταιρεία σχετικά με τις κυκλοφορίες, τα έσοδα της «Δημοκρατικός Τύπος ΑΕ» και την αύξηση των θέσεων εργασίας.
Ακολουθεί, χωρίς σχόλια, ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:
"Επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε σειρά δημοσιευμάτων τα οποία δεν παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα της Εταιρείας μας, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψιν σας τα εξής αδιαμφισβήτητα στοιχεία:
1. Ο μέσος όρος κυκλοφορίας της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το 2013 ήταν 11.281 φύλλα / ημερησίως έναντι 11.227 φύλλων / ημερησίως το 2012, αποτελώντας την μοναδική ημερήσια εφημερίδα με άνοδο κυκλοφορίας!
2. Τα έσοδα της Εταιρείας το 2013 ανήλθαν στα 17.000.000 ευρώ έναντι 11.500.000  ευρώ το 2012.
3. Κατά την τελευταία τριετία, είμαστε η μοναδική Εταιρεία στον χώρο των Eφημερίδων που αύξησε τις θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2014 στον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ απασχολούνται 173 μισθωτοί έναντι 159 μισθωτών τον αντίστοιχο μήνα του 2013 και 79 μισθωτών τον Φεβρουάριο του 2012.
Θα παρακαλούσαμε για την δημοσίευση της παρούσας επιστολής και θα επιθυμούσαμε στο μέλλον να αποφύγετε σχόλια τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια υγιώς αναπτυσσόμενη  Εταιρεία του Τύπου.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε."