ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιώργος Μπόμπολας είπε το «ναι»

...για τη συγχώνευση του Mega με το  Star

Ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια  περί συγχώνευσης του Mega και του Star. Οι σχετικές επαφές έχουν αρχίσει αλλά αυτό που «καίει» τους ισχυρούς του «Τηλέτυπου» είναι το οικονομικό σκέλος, όπου οι οιωνοί από το μέτωπο μιας νέας αναχρηματοδότησης των δανείων του Mega από τις τράπεζες κάθε άλλο παρά θετικοί είναι. Γεγονός που θα τους αναγκάσει πιθανότατα να βάλουν για μία ακόμη φορά το χέρι στην τσέπη. Ομως με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, αυτό δεν μπορεί να γίνεται επ' άπειρον.
Ως εκ τούτου, η πλευρά Βαρδινογιάννη θέτει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων το σενάριο..  
της συγχώνευσης αφού, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, και η επένδυσή της στο κανάλι της Κηφισιάς -στο ενημερωτικό κομμάτι- δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα από πλευράς μεριδίου τηλεθέασης και κατ' επέκταση διαφημιστικής πίτας.
Το πλέον ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι, εκτός από τον Φώτη Μπόμπολα, που εμφανίζεται πια ιδιαίτερα ζεστός για την προώθηση του εγχειρήματος (στο πλαίσιο της οικονομικής αναδιάρθρωσης που επιχειρείται στον «Πήγασο»), δείχνει να πείθεται για την ανάγκη συγχώνευσης των δύο καναλιών και ο πατριάρχης της οικογένειας, Γιώργος Μπόμπολας, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αυτός που φρέναρε τις εξελίξεις. Σε ό,τι αφορά τον Σταύρο Ψυχάρη, οι ισχυροί ενδοιασμοί που προέβαλλε φαίνεται να κάμφθηκαν μετά την επαναπροσέγγισή του με το αφεντικό της Motor Oil, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μέτωπο της δανειοδότησης του ΔΟΛ.