ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο...

 Eπιμένει το υπουργείο Οικονομικών να αρνείται να εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του προς τους απολυμένους της ΕΡΤ. Οπως καταγγέλλει και η ΕΣΗΕΑ εξακολουθούν να οφείλονται δόσεις αποζημιώσεων, δεδουλευμένα, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες και, παρά τις συστάσεις της αρμόδιας Επιθεώρησης Εργασίας Αγίας Παρασκευής, οι αρμόδιοι αξιωματούχοι κωφεύουν με πρώτον απ’ όλους τον Υφυπουργό κ. Παντελή Καψή, που φαίνεται να εξαργυρώνει το ρόλο που έπαιξε σε βάρος της ΕΡΤ με.. μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι συχνά - πυκνά επικαλούνται τη νομιμότητα, να ανταποκρίνονται, πρώτοι αυτοί, στις νόμιμες υποχρεώσεις τους. Μετά το «μαύρο» του Ιουνίου, μνημείο «νομιμότητας» κι αυτό, η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί «αφ’ υψηλού» υποδείξεις, αντιθέτως έχει άμεση ανάγκη από πράξεις ανακούφισης των εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, όπως είναι οι αδίκως απολυμένοι στην ΕΡΤ.