ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλευρό της Πόπης Χριστοδουλίδου το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Την αμέριστη υποστήριξή του στην δημοσιογράφο  Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλους του Δ.Σ και Προέδρου ΤΥΠ ΕΔΟΕΑΠ , δηλώνει  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ που τάσσεται στο πλευρό της και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόπειρα εκφοβισμού και στοχοποίησής της.
Η Χριστοδουλίδου έχει αποδείξει σε όλη της την επαγγελματική διαδρομή ότι υπηρετεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα με ήθος, ζήλο και τόλμη ως γνήσια και μαχητική ρεπόρτερ. Η επίμαχη μάλιστα ανάρτηση επικυρώνει το ρεπορτάζ της συναδέλφου με σαφή αναφορά σε σχετικό ΦΕΚ, τεκμηριώνοντας με αυτόν τον τρόπο απολύτως την είδηση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ υπογραμμίzει ότι τέτοια περιστατικά πλήττουν βάναυσα την ελευθερία του Τύπου και προσβάλλουν το δικαίωμα του πολίτη για ενημέρωση. Έρχονται μάλιστα να στιγματίσουν την εικόνα της χώρας μας, την ώρα που διαγράφει κατακόρυφη πτώση στην παγκόσμια κατάταξη για το..
2013 σε σχέση με την Ελευθερία του Τύπου, σύμφωνα με την Έκθεση της Διεθνούς Οργάνωσης Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα.
Η Πόπη Χριστοδουλίδου, έχει καταθέσει δείγμα γραφής και με την αδούλωτη και συνεπή στάση της αναδεικνύεται σε υπόδειγμα της αδέσμευτης δημοσιογραφίας. Όπως άλλωστε δηλώνει και η ίδια στο ενημερωτικό της site: «το peiratikoreportaz.blogspot.gr είναι βήμα ελεύθερης έκφρασης και διαλόγου όχι επιχείρηση «τύπου» και συναλλαγών».