ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δώστε τις αποζημιώσεις στους απολυμένους της ΕΡΤ

Η Επιθεώρηση Εργασίας δικαιώνει τους πρώην εργαζόμενους στην Αγία Παρασκευή καθώς η έκθεσή της είναι επιβαρυντική απέναντι στους χειρισμούς του τότε διαχειριστή της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη, στο θέμα των αποζημιώσεων των απολυμένων. Η έκθεση της Επιθεώρησης Εργασίας θέτει θέμα ακυρότητας των απολύσεων εφόσον δεν καταβληθούν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα -άδειες, κ.λπ.
Η έκθεση που δικαιώνει τους απολυμένους της ΕΡΤ και καταδικάζει την πολιτική της εταιρίας στο θέμα των αποζημιώσεων, θα κατατεθεί στις επερχόμενες δίκες που στοχεύουν στην ακύρωση των απολύσεων.
Ο επιθεωρητής Eργασίας έκρινε ότι οι νόμιμες αποδοχές πρέπει να καταβληθούν..
άμεσα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της υπόθεσης, η δικηγόρος των εργαζομένων, Κωνσταντίνα Φουντέα, είχε θέσει το ζήτημα της παράνομης μη καταβολής των αποδοχών αδείας των εργαζομένων για τα έτη 2012-2013 και το ζήτημα της μη καταβολής των νομίμων οφειλομένων αποζημιώσεων απόλυσης από τον Γκίκα Μάναλη στους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ.