ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το παράπονο του Διευθυντή...

Κουραστήκαμε να διαβάζουμε (και να γράφουμε -για μερικά κλικ παραπάνω) ότι η Ολγα Tρέμη φεύγει από το Mega. Oπως κουραστήκαμε να διαβάζουμε τις aixmiρές διαψεύσεις του Διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου για το ίδιο θέμα.
Κάποτε (αργά ή γρήγορα – μάλλον γρήγορα) η Τρέμη θα αποχωρήσει από το κεντρικό δελτίο. Οπως κάποτε (αργά ή γρήγορα – μάλλον γρήγορα) η Σία Κοσιώνη θα φύγει από το Φάληρο και θα ανηφορίσει προς το κανάλι της Μεσογείων.
Αυτό που έκανε τη διαφορά στη νέα διάψευση Παναγιωτόπουλου είναι οι αιχμές και το παράπονό του.. για το ότι «τους τελευταίους διόμισυ μήνες το δελτίο του ξεκινά 20 μονάδες πίσω από τα ανταγωνιστικά, καθώς το Mega μεταδίδει κάθε απόγευμα σήριαλ σε πολλοστή επανάληψη, την ώρα που ο Αντέννα έχει φρέσκια ελληνική σειρά, το Star πετυχημένο φρέσκο τούρκικο, ο Αlpha το ζωντανό κεντρικό του δελτίο και ο Σκάι ζωντανό ενημερωτικό μαγκαζίνο»