ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ανακατατάξεις στο Καρφί

Συνεργασία με την ανανεωμένη εφημερίδα «Στο Καρφί» ξεκινάει ο Αντώνης Πρέκας. Μετά το πέρασμά του από τα άλλα μέσα του ομίλου Κουρτάκη (Παραπολιτικά κλπ) ο έμπειρος δημοσιογράφος θα αναλάβει την επιμέλεια ενός νέου ενθέτου «Στο Καρφί», με lifestyle θεματολογία.
Στο τιμόνι της εφημερίδας, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αντύπα, βρίσκονται ο Γιάννης Αμανατίδης ως σύμβουλος έκδοσης και ο Κώστας Μάρδας ως διευθυντής σύνταξης. Χρέη αρχισυντάκτη έχει αναλάβει ο Νίκος Τσούρτης ενώ το ρεπορτάζ καλύπτουν οι Γρ. Ρουμπάνης, Γ, Γερόπουλος, Ανδριάνα Ζαρακέλη (πολιτικό), Ν. Σαμοΐλης (οικονομικό), Στ. Βραδέλης, Μαρία Καστρινάκη, Χριστίνα Σεμερτζάκη, Θ. Βούλγαρη (κοινωνικό), Κ. Πάλλης (αθλητικό), Δ. Νικολάου, Ν. Νικητέας, Α. Μπαζαίος (Tv και θεάματα).
 Την ίδια ώρα ο τέως διευθυντής της εφημερίδας «Στο Καρφί», Γιάννης Αντύπας ετοιμάζει την..   εκδοση περιοδικού μαζί με τον δικαστικό συντάκτη Πέτρο Κουσουλό. Το περιοδικό - που δεν θα είναι life style- θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις επόμενες μέρες.