ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η αυλή της Ελλης, οι 3 απολύσεις και οι μακιγιέζ

Απίστευτο εκνευρισμό προκάλεσε στην Ελλη Στάη η αποκάλυψη της στήλης για τον «ανασχηματισμό» των αρχισυντακτών, Π. Ζαγοριανίτη, Γ. Βούλγαρη και Π. Μπαΐλη καθώς και για τις γκρίνιες της γενικής διευθύντριας, λόγω της χαλαρής ανταπόκρισης των χρηστών του The Toc. Eμφανώς δυσαρεστημένη από τα σχόλια που αναπαρήχθησαν στο Διαδίκτυο, έδωσε εντολή να απολυθούν οι τρεις αρχισυντάκτες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τα δημοσιεύματα. Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέο γύρο αναταραχής  ενώ πυκνώνουν οι φωνές εντός της ιστοσελίδας που ονομάζουν το διαδικτυακό κανάλι «αυλή.gr».
Οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι οι απολύσεις ήταν προαποφασισμένες μετά τις αλλαγές στην αρχισυνταξία που είχαν προηγηθεί. Οι Δ. Χατζημιχάλης και Κ. Γαλανού πήραν τις πρωινές βάρδιες και για πολλούς ήταν αναμενόμενη κατάληξη οι απολύσεις των τριών ώστε να ελαφρυνθεί και το..  μισθολόγιο. Οι κακές γλώσσες λένε πως το budget σταδιακά εξαντλείται, παρότι συνεχίζονται κανονικά οι προσλήψεις, όπως αυτή της Χρύσλας Γεωργακοπούλου για τα πολιτιστικά.
Η πληθωρική παρουσία, όμως, μιας 20μελούς ομάδας (που περιποιείται τα μαλλιά και την εμφάνιση της κυρίας διευθύντριας) θεωρείται προκλητική, όταν μάλιστα οι απολυθέντες και άλλοι έμπειροι δημοσιογράφοι προειδοποιούσαν από καιρό για τις δυσλειτουργίες του εγχειρήματος. Κι αυτό σε αντίθεση με την παρέα των κολλητών του μακιγιάζ που τα έβλεπαν όλα ρόδινα.

- από τη στήλη media insider του ενθέτου Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά