ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δημοσιογράφοι και παράτυπες εμπλοκές με το Τ.Τ.

Όλα στο φως για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!

Τελευταία ακούμε πολλά και διάφορα περίεργα για δημοσιογράφους οι οποίοι φέρονται ότι είχαν παράτυπες οικονομικές εμπλοκές με το Τ.Τ.
Η πολιτεία, λοιπόν, έχει υποχρέωση να δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία. Και η Ένωση Συντακτών θα πρέπει να το απαιτήσει. Γιατί κάποιοι επιτήδειοι επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα και να πάρει όλους η μπάλα!
Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Γιατί αυτή η πρακτική οδηγεί σε συνειρμούς που δεν ωφελούν σε καμία περίπτωση την Δημοκρατία. Προφανώς κάποιοι με αυτόν τον τρόπο θα ήθελαν να έχουν σε ομηρία μερίδα του Τύπου. Δεν επιτρέπεται συνεπώς να το αφήσουμε να περάσει.
Όλα τα ΜΜΕ έχουν πάρει διαφημίσεις από το Τ.Τ και θα ήταν καλό να δημοσιοποιηθεί η λίστα με..  τα ποσά που έλαβε το κάθε Μέσο Ενημέρωσης αλλά και το χρονικό διάστημα που αφορά το ποσόν που δαπανήθηκε.
Παράλληλα κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν- όπως ακούω- δανειοδοτηθεί από το Τ.Τ και δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα. Κάποιοι άλλοι ήταν συνεργάτες με την διοίκηση και είχαν παχυλούς μισθούς.
Και αυτές οι λίστες στην δημοσιότητα.
 
Τάκης Χατζής