ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πως ο Φώτης Μπόμπολας «τέλειωσε» τον Κουβουτσάκη

Το παρασκήνιο της καρατόμησης του γκαλερίστα από τον Ψυχάρη

Παρελθόν αποτελεί για τον ΔΟΛ ο Παναγιώτης Κουβουτσάκης, καθώς το χάσμα στις σχέσεις του με τον Σταύρο Ψυχάρη δεν στάθηκε δυνατό να γεφυρωθεί. Εξάλλου, αποτελεί κοινό μυστικό ότι η συντριπτική πλειονότητα των μελών της διοίκησης του Οργανισμού ουδέποτε πείστηκε για την ορθότητα του πλάνου οικονομικής εξυγίανσης που παρουσίασε ο κ. Κουβουτσάκης, ενώ και οι εργαζόμενοι δεν έτρεφαν τα καλύτερα των αισθημάτων για τον γνωστό γκαλερίστα.
Η βασική αιτία που οδήγησε σε σύγκρουση τους δύο άνδρες έχει να κάνει με την πρόσφατη διαμάχη.. που ξέσπασε στα πρακτορεία διανομής. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών, ο λόγος που η πλευρά Μπόμπολα επιχείρησε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του πρακτορείου διανομής «Αργος», κάνοντας πρόταση τόσο στη «Real News» όσο και στο «Πρώτο Θέμα», συνδέεται άμεσα με τον Παναγιώτη Κουβουτσάκη. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, μίλησε κάπως «περίεργα» στον Φώτη Μπόμπολα, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.
Οταν προέκυψε η κρίση στα πρακτορεία, σύμφωνα με το Secret, ο ισχυρός άνδρας του «Πήγασου» εκμυστηρεύτηκε στον Σταύρο Ψυχάρη τι ακριβώς είχε συμβεί. Εκεί ουσιαστικά ελήφθη η απόφαση για την «καρατόμηση» Κουβουτσάκη, αφού πλέον ο εκδότης του «Βήματος» άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ο γκαλερίστας, μη γνωρίζοντας την «πιάτσα» και τις ισορροπίες, κινδύνευε να τινάξει στον αέρα διαχρονικές εκδοτικές συμμαχίες.